Contact

Pensiunea Huda lui Papară

Dacă ești călătorul ce pleacă în căutarea celor mai frumoase locuri de vizitat, vei descoperi un loc de poveste în inima Apusenilor, Huda lui Papară, pensiunea de la gura peșterei cu același nume.

Pensiunea Huda lui Papară

Salciua jud.ALBA

Ai o intrebare?

Contactează-ne prin mesaj!

    Sunt de acord cu termenii si conditiile

    Pentru confirmarea unei rezervări, clientul va fi informat despre faptul că datele cu caracter personal transmise vor fi folosite în vederea emiterii facturii și pentru înregistrarea rezervarii, în acest sens i se va  solicita cartea de identitate sau datele persoanei juridice, dupa caz.

    Bine de știut: În momentul confirmării unei rezervări se achită integral prețul pentru cazarea solicitată în baza unei facturi. Rezervarea va fi realizată și camerele vor fi blocate doar în momentul înmomentul în care plata a fost efectuată și dovada plății a fost transmisă pe e-mail: contact@pensiuneahudaluipapara.ro

    Anularea unei rezervări: În cazul anulării posibil cu minim 7 zile înainte se va pierde 50% din contravaloarea totală a rezervării, în caz contrar se va pierde suma achitată integral.

    Condiții de anulare din cauza Pandemiei COVID – 19 : O rezervare nu se poate anula pentru motive de pandemie, însă se poate reprograma după disponibilități pe o perioadă de 12 luni în sezon. Anotimpurile reci sunt extrasezon la Huda lui Papară.