Camere

Cameră tip Tradițional

Camera tip tradițional se află în cladirea La Lilieci. Aceasta este construită exclusiv din lemn, îmbină arhitectura modernă cu elemente locale, are o distribuția originală și compartimentarea specifică unei case tradiționale  din zona Munților Apuseni.  Camerele sunt distribuite pe  cele două niveluri, parter  și etaj mansardat.

Toate cele patru camere au  intrare separată, de pe pridvorul casei, acoperit, închis, spatiu privat pentru fiecare cameră în parte. Pridvorul este amenajat astfel incât să corespundă unei extensii a camerei si este echipat cu mic mobilier.

Cladirea La Lilieci dispune de terasa proprie acoperită .

Vederea de pe pridvor este spre interiorul proprietății sau spre râu.

 

La fiecare nivel sunt distribuite câte două camere cofortabile, desparțite de un hol comun, fiecare cameră având acces separat în hol, din care se intră  în  baia comună pentru doua camere. Băile sunt dotate cu cabină de duș apă caldă și rece.

Fiecare nivel poate fi folosit și ca apartament.

Interiorul camerelor s-a realizat și decorat  cu elemente autentice de construcție din zona montană,  specifice Văii Arieșului, pentru a obține o senzație a vremurilor vechi, cu ritm lent, oferind oaspeților confortul modernității. Mobilierul este realizat din lemn de meșteri locali, iar camerele sunt decorate cu țesături tradiționale din lână.

 

Camerele tip Tradițional au un pat dublu, lenjerie confortabilă, prosoape, cosmetice de baie, uscător de păr. Apa de la robinet este potabilă (apa de izvor). Toate camerele sunt încălzite cu centrală electrică și încălzire electrică în pardoseală pentru băi și holuri. Nu este televizor sau minibar în acest tip de cameră.

De asemenea, în acest tip de cameră nu se mai poate adăuga pat suplimentar.

Cameră în Regim Single

cu mic dejun inclus
maximum 1 persoană

Cameră în Regim Extra Person

cu mic dejun inclus
maximum 2 persoane

Cameră Dublă

Camerele din această categorie se află la etaj în clădirea principală, La Acvile, cu acces din curtea interioară. 

Clădirea este nouă, construită exclusiv din lemn, are o arhitectură modernă, cu accente de arhitectură și design interior tradiționale. Camerele au balcon cu vederea  spre gradina proprietății si spre munte.

Camerele sunt spațioase, cofortabile, cu baie proprie. Băile sunt dotate cu duș, apă caldă și rece, cosmetice de baie, uscător de păr. Au pat dublu, cu saltele și lenjerii confortabile, mobilier complex. Sunt decorate  cu țesături din lână, specifice Văii Arieșului, țesute la război de femeile din Sălciua. Am ales să le decorăm astfel, pentru a crea o senzație cât mai plăcută,  specifică vremurilor vechi.

Apa de la robinet este potabilă (apa de izvor). Camerele sunt încălzite cu centrală electrică și încălzire electrică în pardoseală pentru băi. Dispun de televizor, nu este minibar în acest tip de cameră.

De asemenea, în acest tip de cameră nu se mai poate adăuga pat suplimentar.

Cameră Dubla

cu mic dejun inclus
maximum 2 persoane

Camera Doublă în Regim Single

cu mic dejun inclus
maximum 1 persoană

Numărul relativ mic de locuri de cazare permit acordarea unei atenții deosebite tuturor detaliilor.

La Huda lui Papară veți găsi o bucătărie înspirată de rețetele tradiționale, cu preparate gustoase servite alături de băuturi artizanale.

  • Aceste preţuri sunt orientative şi pot varia în funcţie de sezon şi numărul de persoane.
  • Pentru grupuri sau cazare pe durată mai mare de 3 zile se acordă discount.
  • Se interzice consumul băuturilor și a alimentelor aduse din exteriorul pensiunii.
  • Nu se acceptă animale de companie în interiorul pensiunii.